Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden - Fundogtags

Op het moment dat u een bestelling plaatst gaan wij ervan uit dat u deze voorwaarden volledig accepteert. Plaats geen bestelling bij fundogtags als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden die op deze pagina worden vermeld.

 

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld op 03/06/2023, voor voorgaande bestellingen geldt:

.

 

 

1. Definities

De volgende terminologie is van toepassing op deze Algemene Voorwaarden en Disclaimer en op alle Overeenkomsten: Klant, Consument, U en Uw verwijst naar u, de persoon die de bestelling plaats en de algemene voorwaarden van de Onderneming aanvaardt. De Onderneming, Onszelf, Wij, Onze en Ons, verwijst naar onze Onderneming. Partij, Partijen, of Ons, verwijst naar zowel de Klant als onszelf, of ofwel de Klant ofwel onszelf.

Alle voorwaarden verwijzen naar het aanbod, de aanvaarding en de tegenprestatie van betaling die nodig is om te voldoen aan de behoeften van de Cliënt met betrekking tot de levering van de vermelde diensten/producten, in overeenstemming met en onderworpen aan de geldende wetgeving in Nederland. Elk gebruik van de bovenstaande terminologie of andere woorden in het enkelvoud, meervoud, hoofdlettergebruik en/of hij/zij of zij, worden beschouwd als onderling verwisselbaar en dus als betrekking hebbend op hetzelfde.

2. Toepasselijkheid

2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle tot stand gekomen koopovereenkomsten, op het moment dat de betaling is voltooid gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

2.2 Voor het sluiten van de koopovereenkomst verwachten we dat u onze algemene voorwaarden zorgvuldig heeft doorgenomen.

2.3 Indien voorts aanvullende of afwijkende voorwaarden van toepassing zijn op de koopovereenkomst, worden deze op dezelfde wijze verschaft aan de consument.

4. Herroepingsrecht

4.1 De consument heeft vanaf het sluiten van de overeenkomst tot het voltooien van de betaling bedenktijd om de overeenkomst te herroepen zonder opgave van redenen.

4.2 De bedenktijd gaat in na het plaatsen van de bestelling en eindigt zodra de betaling is voltooid.

4.3 Op het moment dat de betaling is voltooid beginnen wij met het maken van dit custos product, vanaf dit moment kunt u de bestelling niet meer annuleren.

 

3. Koopovereenkomst

3.1 De koopovereenkomst komt tot stand door het aanbod van de ondernemer en aanvaarding van dit aanbod door de consument.

3.2  Bij het sluiten van de overeenkomst verstrekt de ondernemer de consument op duidelijke en begrijpelijke wijze de volgende informatie:

  1. de voornaamste kenmerken van de aankoop;
  2. De prijs van de aankoop met inbegrip van belastingen en eventuele leveringskosten
  3. De wijze van betaling, levering en uitvoering, en de bijbehorende termijnen en eventuele kosten

5. Betaling

5.1 Betalingen van de producten gaan via een overboeking of betaalverzoek, verdere instructies ontvangt u bij het plaatsen van uw bestelling.

5.2 Na het ontvangen van het plaatsen van uw bestelling dient u de betaling te hebben voltooid, op het moment dat dit niet gebeurd zal de bestelling vervallen.

5.3 Op het moment dat de betaling is voltooid zullen wij aan de slag gaan met uw bestelling, vanaf dit moment kan de bestelling niet meer geannuleerd of gewijzigd worden.

5.4 Op het moment dat de betaling is voltooid zullen wij aan de slag gaan met uw bestelling, vanaf dit moment kunnen de aangegeven maten/afmetingen niet meer worden aangepast.

5.5 Op het moment dat de betaling is voltooid zullen wij aan de slag gaan met uw bestelling, vanaf dit moment kunnen de aangegeven kleuren/designs niet meer worden aangepast.

6. Verzending/levering

6.1 Eventuele verzendkosten zitten bij de prijs inbegrepen.

6.2 Wij versturen elk pakket met een bijbehorende track & trace code, op het moment dat wij het pakket overhandigen aan het postkantoor en u uw track & trace code heeft ontvangen is dit niet meer onze verantwoordelijkheid. Voor vragen of problemen met uw levering kunt u contact opnemen met het bedrijf waarmee het pakket is verstuurd.

6.3 Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele diefstal/beschadiging van uw bestelling. De bestelde producten worden voor verzending zorgvuldig gecontroleerd.

7. Retourneren

7.1 De producten zijn ontworpen en op maat gemaakt voor uw specifieke hond, hierdoor is het retourneren van uw product(en) niet mogelijk.

 

8. Rechten

8.1 Alle rechten voor de producten, ontwerpen en overige ontvangen voorwerpen behoren tot ons als onderneming.

8.2 Het is niet toegestaan om:

  1. Producten door te verkopen voor dezelfde of een hogere prijs dan waarvoor u het heeft aangeschaft.
  2. Onze producten te verkopen via uw eigen bedrijf / te claimen dat u de maker bent.

9. Aansprakelijkheid

9.1 Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade of verwondingen.

9.2 Wij adviseren u om uw hond niet alleen te laten met onze producten en om ter aller tijden voorzichtig te zijn/op te letten.